Elektrika Mont

Lipjan

Rreth Elektrika Mont

Elektrika Mont SH.P.K është kompani distribuese e cila bënë furnizimin me material dhe instalime elektrike.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Elektrika Mont

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
045 414 349 045 414**** Shfaq
Vendndodhja
Lipjan