Elektro Luli Lighting

Ferizaj

Rreth Elektro Luli Lighting

Distributor i autorizuar i brendeve të njohura europiane dhe botërore për ndriçues dekorativ, materiale dhe aksesorë elektrik.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Elektro Luli Lighting

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
048 224 777 048 224**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj