Elen Solar

Prishtina

Rreth Elen Solar

Elen është kompani e specializuar në ofrimin e shërbimeve si; realizimin i projekteve të sistemeve fotovoltaike, instalime elektrike dhe zgjidhje në efiçiencën e energjisë.

ADN-ja e ELEN është karakterizuar gjithmonë nga një shpirt pioner, sinqeritet dhe me mision për zhvillimin e teknologjive të gjelbërta, për një të ardhme të ndritshme me energji të pastër.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Elen Solar

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Energji & Shërbimet Komunale
Telefoni
044 566 999 044 566**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina