elnor furniture

Prishtina

Rreth elnor furniture

Si çdo biznes tjetër familjar nëpër botë, edhe në bartim me vete një histori të ngjashme të zhvillimit të trashëguar nga tri gjenerata të mjeshtërisë së përpunimit të drurit. E tëra filloj diku në vitin 1918 në komunën e Deçanit, duke vazhduar më pasaj nga gjenerata e dytë deri në vitin 1986, kur edhe u themelua kompania Ukaj me seli në Pejë.

Duke ndjekur hapat e suksesit të kompanisë Ukaj në krijimin e koleksioneve të ndryshme të dyerve dhe enterierit në vitin 2007 u themelua në Prishtinë kompania tjetër Elnor Furniture. Në fabrikën e re me dy ndërtesa, me një sipërfaqe prej 5310m2 u zhvendos linja e prodhimit të karrigës, tavolinës, kuzhinës dhe enterierit. Nje vit me vonë filloj bashkëpunimi me kompaninë gjermane të aksesorëve për mobilieri Häfele, ku me suksesin e treguar morëm përfaqsinë e kësaj kompanie për produktet e saj në tregun e Kosovës.

Fokusi i kompanisë gjatë këtyre viteve është zhvillimi i resurseve njerëzore dhe teknologjia moderne në industrinë e durit. Me një sipërfaqe prej 13000m2 në dy lokacionet Pejë dhe Prishtinë dhe një kapacitet të lartë prodhues, kompania jonë është doinuese në tregun vendor, përderisa prezenca në tregun ndërkombëtar vazhdon të rritet gradualisht.
Tregjet aktuale në cilat jemi prezent me produktet tona vazhdojnë të jenë: Shqipëria, Mal i Zi, Maqedonia Danimarka, Gjermania, Zvicra, Finlanda, Irlanda, Luksemburgu.

Fokusimi në kuptimin e nevojave dhe dëshirave të konsumatorëve duke ju bërë atyre shërbim sa me cilësor dhe të vlefshëm, aplikimi i përvojës së resurseve njerëzore, inovacioni dhe burimet e teknologjisë përfaqesojne kurajën që janë primare në kompaninë tonë.

Misioni ynë është që të jemi lider në industrinë e mobilierisë me dizajnin, funksionalitet, kualitet dhe çmim konkurrues.

Aty ku kualiteti, bukuria dhe stli janë te prekshme!

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga elnor furniture

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
+383 38 606 092 +383 38 606**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina