Elsa Group

Pejë

Rreth Elsa Group

E themeluar në vitin 1991, Elsa Group është kompani me traditë 30 vjeçare në fushën e përpunimit dhe prerjes së granitit, mermerit, kuarcit, onix-it dhe gurëve të tjerë dekorues.E themeluar në një periudhë të vështirë politike dhe ekonomike, gjatë vitit 1999 Elsa Group pezulloi punën dhe u shkatërrua gati totalisht. Gjatë të njëjtit vit themeluesit (Emrat xxxx) e rindërtuan dhe filluan punën me numër të reduktuar punëtorësh dhe makineri të vjetëruara.
Sot, e paisur me teknologji moderne, me numër të shtuar të punëtorëve, shtrirje të prodhimtarisë në tre lokacione të ndryshme në vënd, Elsa Group është lidere në rajon në importin e lëndës së pare, përpunimin dhe realizimin e projekteve serioze brenda dhe jashtë vendit.

Qëllimi ynë është t’i tejkalojë kufijtë në importin e lëndës së pare duke fuqizuar tregun local, si dhe hapjen e minierave në Kosovë dhe eksportin e gurëve tanë në tregjet botërore, duke ndihmuar zhvillimin e vëndit dhe mundësuar hapjen e vendeve të reja të punës. Cilesia e produkteve, puna profesionale, realizimi i suksesshëm i projekteve si dhe ekipi i ynë i dedikuar, e bëjnë kompaninë tone të ketë marrëdhenie bashëpunimi afatgjatë me klientat tanë të vjetër si dhe te rinj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Elsa Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
1991
Telefoni
049 905 918 049 905**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë