EME Group

Prishtina

Rreth EME Group

EME Ashensor Group është furnizuesi kryesor shqiptar i sistemeve të transportit si ashensorë, shkallë lëvizëse dhe shëtitje.

EME shet, instalon, monton dhe modernizon sistemet e transportit për pothuajse çdo lloj ndërtese në Kosovë. Kompania përdor në teknologjinë më të fundit inxhinierike, si dhe produkte të teknologjisë mekanike dhe mikroprocesore të projektuara dhe testuar rigorozisht për sigurinë, komoditetin, efikasitetin dhe besueshmërinë. Produktet Schindler mund të gjenden në shumë ndërtesa të njohura në të gjithë territorin shqiptar, duke përfshirë ndërtesa zyra, aeroporte, qendra tregtare, hotele, spitale dhe ndërtesa banimi.

Vizioni ynë

Suksesi i EME nxitet nga përkushtimi i saj ndaj vlerave bazë tradicionale si shërbimi ndaj klientit, cilësia dhe siguria. Vizioni ynë është të arrijmë lidershipin në treg duke ofruar vlera të jashtëzakonshme për klientët tanë. Përveç ofrimit të produkteve konkurruese, ne duhet të ofrojmë shërbime lider në industri dhe kujdes të klasit botëror për klientët.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga EME Group

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
+355672064551 +35567206**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina