Emo Kosova

Prizren

Rreth Emo Kosova

EMO u themelua nga gjyshi ynë HASAN GJIKOLLI në vitin 1875. Me histori të madhe dhe rrugëtim interesant EMO sjell shërbime cilësore dhe brilante deri në ditët e sotme. Udhëtimi ynë filloi kur Hasan Gjikolli hapi dyqanin tonë të parë në Prizren në vitin 1875, me pasion dhe punë të palodhur patëm përvojë të madhe për profesionin tonë. Tani dyqanet tona janë të vendosura në lokacione kyçe të Kosovës. Ne u bëmë një nga kompanitë e rëndësishme në Kosovë, duke punuar me partnerë të mëdhenj dhe marka të njohura mbarëbotërore. Koncepti ynë është të sjellim cilësinë dhe klasin për klientët tanë, kështu që ne jemi gjithmonë të përditësuar me modelet më të fundit të markave dhe në kërkim të më të mirëve në sektorin tonë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Emo Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Themelimi
1875
Telefoni
049 803 300 049 803**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren