EMPORIUM KOSOVA

Prishtina

Rreth EMPORIUM KOSOVA

Emporium ne besojmë se stili është një mënyrë jetese. Koleksioni ynë përmban pjesë unike dhe në trend që do të lartësojnë veshjet tuaja dhe do t’ju bëjnë të dalloheni nga turma.
Nga fustanet elegant deri tek veshjet e rastësishme të rrugës, ne kujdesemi për gratë që duan të shprehin veten përmes modës. Ne krenohemi që sigurojmë veshjet tona nga stilistë të pavarur dhe marka të reja, duke u siguruar që do të gjeni diçka vërtet unike në dyqanin tonë.
Dyqani ynë është më shumë se thjesht një vend për të blerë – është një destinacion mode. Ekipi ynë është gjithmonë i gatshëm për të ofruar këshilla stilimi dhe frymëzim, në mënyrë që të mund të shprehni me besim stilin tuaj personal.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga EMPORIUM KOSOVA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
045 453 399 045 453**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina