Endriti EEA

Ferizaj

Rreth Endriti EEA

Endriti EEA është kompani investuese nga investitori i vetëm AFRIM SEJDIU, investim që rrjedh nga biznesi paraprak Endriti sh.p.k – kompani lidere në ofrimin e shërbimeve të transportit në Kosovë, ku do te vazhdojmë të jemi kompani lidere edhe ne ndërtimin e 8 objekteve dhe 1 qendre tregtare. Me 96,573m2, prej te cilave 68,449m2 hapèsira banimi me 575 banesa të cilesisë së lartë, 11,904m2 me 155 lokale afariste të gendrës tregtare ENDRITI EEA, 16,220m2 parking nëntokesor, ku në katin -1 do te jenë 330 parkingje dhe në katin -2 do te jene po ashtu 330 parkingje, pra githesej 660 parkingje nëntokësore, duke u plotësuar edhe me 107 parkingje tokësore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Endriti EEA

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Patundshmëri & Menaxhim Prone
Telefoni
+383 44 324 582 +383 44 324**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj