Entriks

Prishtina

Rreth Entriks

Ne jemi një kompani me zyra në Potsdam, Prishtinë dhe Pejë.

Qëllimi ynë është të ofrojmë produktet dhe shërbimet tuaja përmes telefonit ose konsultimit me video.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Entriks

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Telefoni
043 889 344 043 889**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina