Enza Home

Prishtina

Rreth Enza Home

Enza Home është markë koncepti e ofruar nga Yataş për të krijuar stil të re jete. Enza Home formëson jetën me produktet e saj duke filluar nga dhomat e ngrënies deri te dhomat e gjumit, dyshekët, produktet e tekstilit dhe aksesorët, për të sjellur modele të ndryshme në shtëpinë tuaj gjithmonë me një qasje inovative dhe moderne.

Alternativa për shije dhe zgjedhje të ndryshme të cilat ofrojnë rehatinë në stadin më të natyrshëm, per t’u takuar me dizajnin e duhur, duke sjellur ndryshim në jetën tuaj.

Enza Home produktet kanë forcën e viteve të ekspertizës së Yataş Group e cila mundëson çdo kujt të arrijë pritshmëritë e rehatisë dhe kualitetit, elegancës dhe qëndrueshmërisë, çmimit dhe dizajnit të mirë.

Kënaqësia e klientit është prioriteti kryesor për Enza Home me shërbimet e saj dhe rrjetin e gjerë të fabrikave dhe pikave shitesë që tejkalojnë Turqinë, e cila ofron më shumë se mobilie për klientët e saj – Enza Home ofron stil jetese.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Enza Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
038 606 222 038 606**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina