EON TDI

Ferizaj

Rreth EON TDI

Përgjegjës për zhvillimin tuaj dhe të tjerëve përreth teje.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga EON TDI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Edukim & Trajnim
Telefoni
043 500 655 043 500**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj