ER LINES

Rreth ER LINES

Kompania Turistike “ER Lines” e regjistruar si “Biznes privat”, zhvillon aktivitete të suksesëshme në lëmin e Transportit dhe Turizmit që nga viti 1992. Është e licencuar për transportin e udhëtarëve dhe punon komform rregullave Kombëtare dhe Ndërkombëtare.

Ajo që e radhit Kompaninë Turistike ER Lines në mesin e ndërmarrjeve më të suksesshme jo vetëm në vend por edhe në regjion është:

  • Stafi profesional
  • Flota e autobusve të standardit Europian
  • Emri i krijuar në tregun e turizmit dhe transportit,
  • Numër i madh i bashkëpuntorëve në vend dhe jashtë vendit.

Ne vazhdojm me moton: ‘Klientet e kënaqur janë reklama jonë më e mirë’.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ER LINES

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Telefoni
049 662 555 049 662**** Shfaq