Erina Home

Gjakovë

Rreth Erina Home

Suksesi arrihet vetëm atëherë kur për një punë gërshetohen së bashku zgjuarsia, vullneti dhe shija.

Që nga viti 1993 fillimisht në Prishtinë dy vite për të vazhduar pastaj në Gjakovë, ‘Erina’ asnjëherë nuk ka zhgënjyer klientelen e saj duke ofruar shumëllojshmëri të pllakave të keramikes dhe elemente të ndryshme hidrosanitare. Rritja jonë ndër vite është një tregues i profesionalitetit dhe besueshmërisë që kemi fituar tek klientët.

Kujdesi për banjon është dhe gjithmonë do të jetë tregues i kultures tuaj, prandaj na lejoni të ju qëndrojmë pranë në zgjedhjen e një ndër pjesëve më të rëndësishme të shtëpisë suaj. Tek ne mund të gjeni modelet më të reja nga firma të ndryshme nga Turqia, Spania, Italia, Gjermania dhe Kina si firmat: Creavit, Yurtbay, Sanica, Japar, TE-MA, Atlas Pool, Unicer, Cifre, Henkel, Huida, Fenbe, etj.

Prandaj ju presim të na vizitoni që të na mundësoni të dëshmojmë profesionalizmin tonë për të krijuar për ju një banjo të përkryer.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Erina Home

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
044 416 286 044 416**** Shfaq
Vendndodhja
Gjakovë