Estetika Kllokoqi

Prishtina

Rreth Estetika Kllokoqi

Spitali Kllokoqi është një nga spitalet private lider në Kosovë dhe cilësia e tij e kujdesit shëndetësor është akredituar nga Ministria e Shëndetësisë. Gjendet në (Prishtinë, “SOKOL SOPI” nr. 110. ). Në Spitalin e Kllokoqit, ne kemi gjerësinë e kujdesit, shërbimeve, ekspertizës dhe lehtësive për të garantuar kënaqësinë e pacientëve tanë në kirurgjinë estetike dhe në çdo hap të rrugës. Duke përcaktuar cilësinë e shërbimit, kujdesin ndaj pacientit dhe sigurinë si prioritet kryesor të klinikave, pacientët përfitojnë nga një proces i përmirësimit të vazhdueshëm të cilësisë dhe përvojës së pacientit në Kllokoqi Estetika.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Estetika Kllokoqi

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 83 81 88 045 83 8**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina