ETAXI

Prishtina

Rreth ETAXI

100% elektrike, e qëndrueshme dhe lëvizshmëri të besueshme urbane.
Duke transformuar jetën e përditshme të pasagjerëve tanë dhe të botës një kilometër në një kohë.
Me një vizion për ta çuar Prishtinën drejt transportit të qëndrueshëm dhe për të ofruar shërbim par excellence, ETAXI ka prezantuar një zgjidhje inovative për udhëtime brenda dhe jasht qytetit.

Udhëtimi juaj me ne është i lirë nga emetimet e CO2, grimcave, SOx, NOx dhe zhurma. Ndërsa shijoni komoditetin dhe komoditetin e shërbimit tonë, ju gjithashtu bëheni një anëtar aktiv i shoqërisë sonë për të mbrojtur mjedisin tonë dhe për të kontribuar për një të ardhme më të gjelbër.

Automjetet elektrike ETAXI janë të pajisura me teknologjinë më të fundit të sigurisë dhe pasagjerët tanë më të vegjël udhëtojnë në komoditetin dhe sigurinë e sediljeve të miratuara për fëmijë.

Prindërit nuk kanë nevojë të nxitojnë në mëngjes apo pasdite, të çmuarit tuaj janë të sigurt me ne. Ju mund të gjurmoni udhëtimin e tyre në kohë reale dhe të merrni njoftime pasi të jenë në bord ose të mbërrijnë në destinacionin e tyre.

E gjithë kjo është e mundur për lehtësinë tuaj, larg pëllëmbëve. Përfitoni nga pagesat mujore, raportet dhe historiku i udhëtimeve duke përdorur aplikacionet tona.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga ETAXI

Nuk ka punë të disponueshme.

Telefoni
038 660 600 038 660**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina