Euro Cosmetics

Fushë Kosovë

Rreth Euro Cosmetics

EUROCOSMETICS Shpk është një kompani me një traditë shumë të gjatë që bën shpërndarjen ekskluzive të shumë njerëzve globale
brendeve në territorin e Kosovës.

Zyrat dhe magazinat gjenden në Prishtinë, në Zonën Industriale, në rrugën për në Fushë Kosovë.
nga i cili staf profesional dhe i trajnuar kryen shërbimet e distribucionit në territorin e Kosovës.

Produktet që ne shesim janë, pa përjashtim, produkte të njohura apo lider në tregun evropian dhe botëror të kozmetikës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Euro Cosmetics

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Vendndodhja
Fushë Kosovë