Euro Delta

Fushë Kosovë

Rreth Euro Delta

EuroDelta SHPK

Kompania jonë daton që nga viti 1989 dhe gjatë tërë kësaj periudhe kohore ka ushtruar një veprimtari mjaft të suksesshme biznesi. Vazhdimësia e punës ka qenë me një tempo optimale e cila është vërtetuar me efikasitetin e punës dhe ka qenë si rezultat i punësimit të puntorëve të ri në kompani. Kurse sot kompania numëron një numër të madh të punëtorëve dhe është një kompani serioze ku miret me import nga Italia, Belgjika, Franca, Kroacia. Duke hulumtuar tregun Kosovar, por edhe duke vërejtur se këtij tregu i mungojnë artikuj, të një vlere e cilësie të lartë, vendosëm t`a freskojmë këtë treg, kështu që nga viti 2000 punojmë me mbi 500 artikuj të ndryshëm e që janë ekskluzivisht nga Evropa. Kjo kompani, me mjaft sukses, e mbulon mbi nëntdhjetë përqind tregun Kosovarë. Kemi bashkëpunim të ngushtë e të suksesshëm me gjithë firmat e njohura të vendit.
Ne kuadër te kompanisë, posedojmë edhe Servisin ku në mënyrë profesionale për të gjitha modelet e veturave kryejmë këto shërbime:

  • Ndërrimin e vajit
  • Ndërrimin e filterave
  • Ndërrimin e pjesëve të ndryshme
  • Balancimin dhe ndërrimin e gomave
  • Ndërrimin dhe rregullimin e dritave
  • Mbushjen e Klimave
  • Ndërrimin e baterisë

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Euro Delta

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
1989
Telefoni
048 777 707 048 777**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë