Euro Mushrooms

Klinë

Rreth Euro Mushrooms

Nga zanatet dhe traditat rurale, këshillat praktike dhe frymëzuese të kopshtarisë, recetat e shijshme, kafshët e egra, miqtë me katër këmbë dhe vende të shkëlqyera për t’u vizituar, deri te zbulimi i më shumë rreth origjinës suaj ushqimore dhe se si mund të mbështesni bujqësinë britanike, Countryside synon të frymëzojë të gjithë për jetën rurale .

Bëhuni anëtar i Countryside për të treguar mbështetjen tuaj për ushqimin dhe bujqësinë britanike dhe ne do t’ju dërgojmë revistën tonë fantastike çdo muaj. Plus, do të mund të shijoni një gamë të madhe përfitimesh për anëtarët dhe oferta speciale për t’ju ndihmuar. Plus, do të keni mundësi të shijoni një gamë të madhe përfitimesh për anëtarët dhe oferta speciale për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga fshati i mrekullueshëm britanik. Mësoni më shumë rreth përfitimeve të anëtarëve të fshatit.

Çfarë po pret?
Bashkohuni me ne sot.
Vendi është një kategori anëtarësie e Unionit Kombëtar të Fermerëve (NFU). NFU kampionon bujqësinë dhe hortikulturën britanike,

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Euro Mushrooms

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Vendndodhja
Klinë