Euro Swiss

Ferizaj

Rreth Euro Swiss

Aksesorë dhe makina për mobileri.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Euro Swiss

Agjent/e Shitjesh
Ferizaj
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
30 Gusht, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
044 995 555 044 995**** Shfaq
Vendndodhja
Ferizaj