Eurofood

Prizren

Rreth Eurofood

Kompania Eurofood është themeluar në vitin 1999. Aktivitetet kryesore të kompanisë janë prodhimi, tregtia dhe shërbimet. Kompania ndodhet në Prizren-Kosovë. Pronari i kompanisë është z. Abdulj-Ljatif Ese Produktet kryesore të prodhimit të kompanisë janë ketchup, majonezë, marmelatë, uthull, piper, kornichon, ajvar, shurup… Gjithashtu është përfaqësues ekskluziv për Kosovën i disa kompanive rajonale jashtë vendit. Qëllimi kryesor i kompanisë është të prodhojë produkte të klasit të lartë, të bëjë konkurrencë në tregti, besnikëri ndaj klientëve dhe biznesit bazuar në rregullat etike, si dhe jemi eksportues të rregullt në vendet e rajonit. Kompania aplikon sistemin e sigurisë ushqimore të quajtur HACCP dhe ISO 22000

https://www.facebook.com/EuroFoodKS/videos/556925312132468

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Eurofood

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Logjitstikë & Furnizim
Themelimi
1999
Telefoni
+38129241774 +3812924**** Shfaq
Vendndodhja
Prizren