evapify

Prishtina

Rreth evapify

Evapify është një kompani e re dhe inovative që sjell “vapes” më të mirë me shijet më emocionuese dhe të jashtëzakonshme në Kosovë nga një ekip ekspertësh ndërkombëtarë që ka ndërtuar marka moderne të besuara nga miliona klientë në tre kontinente. Ne jemi të motivuar nga të dhënat dhe i kushtojmë vëmendje detajeve. Kjo është arsyeja pse ne angazhojmë specialistët tanë në të gjitha fazat e procesit të prodhimit. Një qasje e tillë na mundëson të përmbushim premtimin ndaj jush – t’ju ofrojmë kënaqësi!

—————

Evapify is a young and innovative company that brings the best “vapes” with the most exciting and extraordinary flavors in Kosovo by a team of international experts that has built modern brands trusted by millions of customers on three continents.

We are motivated by the data and pay attention to detail. That is why we engage our specialists at all stages of the production process. Such an approach enables us to fulfill our promise to you – to offer you pleasure!

Galeria e fotove

Evapify - Launch Event

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga evapify

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Madhësia e Kompanisë
20 punonjës
Themelimi
2021
Telefoni
+383 48 955 559 +383 48 955**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina