EVERGREEN

Prishtina

Rreth EVERGREEN

Kompania Evergreen është themeluar në vitin 2014. Qëllimi i themelimit të kësaj kompanie ishte prodhimi i çajit të cilësisë më të lartë, ashtu që dashamirëve të kësaj pije t’u ofrojë shije të paprovuara më parë. Për të arritur këtë Evergreen, përveç pasionit për çajin dhe një stafi të kualifikuar, ka angazhuar edhe teknologjinë më moderne të prodhimit të tij. Ky është edhe trekëndëshi i suksesit të Evergreen.

Evergreen sot furnizon restoranet dhe lokalet më me emër. Atë e gjejmë edhe në rrjetet më të fuqishme të supermarketeve dhe jo vetëm aty, por në çdo vend ku biseda pa çajin është gjithmonë e mangët.

Qëllimi

Qëllimi jonë është prodhimi i çajit të cilësisë së lartë, ashtu që dashamirëve të kësaj pije t’u ofrojë shije të pa provuara më parë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga EVERGREEN

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Themelimi
2014
Telefoni
049 599057 049 59**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina