Express Postë e Shpejtë

Fushë Kosovë

Rreth Express Postë e Shpejtë

POSTA EXPRESS është postë private e themeluar në vitin 2010, e cila operon në tregun Kosovar. Ne ofrojmë korrektësi, shpejtësi, dhe cilesi në shërbimet tona postare.

Posta jonë synon të jetë partneri më i besuar i çdo biznesi që ka nevojë për shërbime postare, duke e asistuar atë në çdo hap.

Zhvillimi i kompanise ndër vite, menaxhimi i mbi 1-milion pakove/porosive në vite deshmon stabilitetin dhe të ardhmen e postes sonë, duke pasur për mision si posten me te përzgjedhur nga klientet/individet.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Express Postë e Shpejtë

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Themelimi
2010
Telefoni
044 553 101 044 553**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë