FASAL

Pejë

Rreth FASAL

Zgjidhja komplete për ndërtim të jashtëm dhe të brendshëm duke filluar nga projekte të vogla siç janë: Shtëpitë private, zyrat, restaurante deri tek projektet e medha si: banesa, hotele, objekte afariste, qendra tregtare, spitale, banka etj.

Kompania është pjesmarrëse në implementimin e shumë projekteve të medha brenda dhe jashtë vendit ku ka përfunduar të gjitha punet me sukses dhe në mënyrë profesionale i është përshtatur të gjitha kërkesave të parashtruara në projekt. Projekti i juaj mbikqyret nga profesionist nga moment i planifikimit deri tek momenti i përfundimit të projektit.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga FASAL

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Telefoni
049 232 003 049 232**** Shfaq
Vendndodhja
Pejë