Ferretti Kosova

Prishtina

Rreth Ferretti Kosova

Ferretti është një koncept restoranti Fast & Casual që lindi në 2001 bazuar në pasionin tonë për Mesdheun, produktet dhe njerëzit e tij. Ne ofrojmë pjesët tona të vogla të kënaqësisë për t'i bërë klientët tanë më të lumtur.

Ne kemi zhvilluar një model biznesi që kërkon të ofrojë një eksperiencë argëtimi rreth një oferte të plotë produktesh cilësore, me përbërës të freskët të përgatitur para klientit dhe të përshtatur me shijet e tyre

Në Ferretti ne jemi të apasionuar pas Mesdheut, produkteve dhe njerëzve të tij. Ne kemi lindur dhe jemi mesdhetarë dhe kjo duket në shijet tona, kaq unike dhe kaq të veçanta. Nga e ëmbla, me axhelatin tonë të pagabueshëm, tek e kripura, ku çdo përbërës dallohet për freskinë e tij që zgjon qiellzën tuaj. Ne ofrojmë pjesët tona të vogla të kënaqësisë për t'i bërë njerëzit më të lumtur në çdo moment të ditës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Ferretti Kosova

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Vendndodhja
Prishtina