Finnex Group

Çagllavicë

Rreth Finnex Group

Distributori ekskluziv per territorin e Republikes së Kosovës, Maqedonisë Veriore dhe Bosna Hercegovina.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Finnex Group

Administrator/e
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Administratë
11 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Agjent/e të Shitjes
Çagllavicë
Kohë e plotë (Full Time)
Shitje
11 Shtator, 2023
I vlefshëm deri më: 30 September, 2023
Industria
Logjitstikë & Furnizim
Telefoni
049 492 777 049 492**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë