Fivestar Fitness

Prishtina

Rreth Fivestar Fitness

KUSH JEMI NE
Ne jemi një rrjet i palestrave të fitnesit, të nxitur nga pasioni që të ofrojmë pajisje moderne, mjedis miqësor dhe hapësira të dizajnuara me stil. Ne besojmë se për t’i shtyer njerëzit të lëvizin çdo detaj ka rëndësi.

GJEJ KLUBIN TËND
Me 7 klube (dhe në rritje e sipër), Fivestar është më afër se sa mendoni. Zgjidhe vendin tënd, na provoni dhe ndryshoni jetën tuaj.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Fivestar Fitness

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Telefoni
045 241 765 045 241**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina