Flex Gym

Prishtina

Rreth Flex Gym

Ki kohë ki, veq nisja!

Nëse don mir’ mu ni, Flex-in zgjidhje e ki…!

Ambient premtues në Flex Gym.. me pajisjet më moderne dhe efektive, me motiv dhe forcë, përkushtim dhe vazhdueshmëri.

  • Misioni ynë është të sigurojmë një mjedis mikpritës për të përmirësuar fizikun dhe shëndetin tuaj të përgjithshëm. Për të informuar klientët tanë se shëndeti vjen në rradhë të parë. Ne do të ndihmojmë ata në çdo mënyrë të mundshme për të mbështetur dhe arritur qëllimet e tyre, çofshin ato të shëndetit apo të pamjes fizike. Në Flex Gym stërvitja është argëtuese, duke u dhënë klientëve tanë sa më shumë larmi dhe risi që të jetë e mundur. Dietat dhe planet ushqimore t’i kemi sa më të përshtatshme për ju, që ju të ndjeheni mirë.
  • Vizioni ynë është të jemi palestra me cilësi më të mirë në vend, qe shërbimi i klientëve të jetë në nivel dhe me cilësinë më të lartë. Te jemi të njohur për përvojën unike dhe frymëzuese që kemi. Kështu, edhe suksesi arrihet në një atmosferë pozitive të krijuar për shëndet, lëvizje dhe misione.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Flex Gym

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
046 777 333 046 777**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina