FORCONTACT

Prishtina

Rreth FORCONTACT

Forcontact u themelua në vitin 2008 në Zvicër, në Kantonin Ticino, si një kompani private kapitale. Që në fillim, ajo u karakterizua nga fokusi i saj në teknologji dhe sistemet e IT. Në veçanti, fokusi është në sistemet e bazuara në teknologjinë e transmetimit të zërit në protokollin e Internetit (Voice Over IP) dhe në sistemet e menaxhimit të marrëdhënieve me klientët (CRM Systems) si dhe në sistemet për menaxhimin dhe gjurmimin e kërkesave të klientëve (Trouble Ticketing Systems).

Për të shfrytëzuar sa më mirë teknologjitë e disponueshme, u zhvilluan gradualisht shërbimet e ndryshme të Menaxhimit të Marrëdhënieve me Klientin, në veçanti: Shërbimet e Asistencës së Klientit dhe Help Desk në zonën B2C dhe B2B, Shërbimi i Sekretariatit në distancë, Shërbimet e Asistencës për klientët që shesin para dhe postojnë -shitje.

Në një kohë të shkurtër, Forcontact u vendos në tregun zviceran dhe atë ndërkombëtar, duke qenë se shërbimet e tij ishin me interes të madh për të gjitha kompanitë që dëshironin një qasje profesionale në menaxhimin e marrëdhënieve me klientët e tyre, gjithashtu nëpërmjet përdorimit të mjeteve të TI-së që lejuan të maksimizoni efikasitetin dhe cilësinë e shërbimit. Ky aspekt, i kombinuar me një kapacitet të shkëlqyer organizativ, i mundësoi Forcontact të shprehej më së miri në menaxhimin e vëllimeve të mëdha të kontakteve, duke demonstruar në të njëjtën kohë fleksibilitet të lartë për të përballuar ndryshueshmërinë e shpeshtë të madhe të këtyre vëllimeve, një fenomen që shumë shpesh kompanitë e kishin. vështirësi në menaxhimin me burimet e tyre të brendshme.

Në vitin 2010 Forcontact hapi strukturën e parë operacionale jashtë vendit, në Tiranë, Shqipëri. Struktura e re mundëson plotësimin edhe më të mirë të nevojave të tregut, për sa i përket monitorimit në kohë gjithnjë e më të zgjatura dhe në gjuhë gjithnjë e më të shumta, duke u përpjekur të gjenerojë një avantazh për klientët e vet, qoftë edhe për sa i përket kostos së shërbimeve të tij.

Prandaj Forcontact fillon një proces specializimi gjithnjë e më të avancuar në sektorin e e-commerce dhe shërbimeve të tij outsourcing në fushën e Shërbimit ndaj Klientit, duke u bërë një pikë referimi për këtë treg, veçanërisht në sektorin e modës dhe mallrave luksoze, ku arrin të kombinojë aftësitë operacionale dhe fleksibiliteti organizativ me një menaxhim të shkëlqyer cilësor të shërbimit, duke kontribuar në përmirësimin e Përvojës së Klientit të dyqanit online dhe në përgjithësi të markës së përfaqësuar.

Sot Forcontact ofron shërbimet e tij përmes 8 faqeve operative në Zvicër, Spanjë, Kroaci, Shqipëri dhe Kosovë, me mbi 800 punonjës, nga të cilët menaxhon Shërbimin e Klientit për dhjetëra marka prestigjioze në fushën e e-commerce, në mbi 20 gjuhë. 24 orë në ditë dhe përmes të gjitha kanaleve të kontaktit: telefon, e-mail, live-chat dhe social.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga FORCONTACT

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Teknologji
Themelimi
2008
Vendndodhja
Prishtina