Frigo Avi

Prishtina

Rreth Frigo Avi

Servisim, montim dhe mirëmbajtje të paisjeve komerciale dhe industriale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Frigo Avi

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
045 666 725 045 666**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina