Frigo Deluxe

Çagllavicë

Rreth Frigo Deluxe

KUSH JEMI NE?

Frigo Deluxe, në bashkëpunim me partnerët italian, gjerman, francez, grek, holandez, etj. duke e kombinuar me stafin e vet profesional, është përkushtuar që gjithnjë të jetë një hap përpara me zgjedhjet dhe alternativat që ju ofron për të realizuar investimin tuaj në bazë të buxhetit që e posedoni. Projektimi, cilësia dhe realizimi janë shtyllat tona të punës. Të jesh pjesë e zgjedhjeve luksoze do të thotë të KURSESH dhe të shkëlqesh. Të punosh së bashku me kompani të tjera stimulon dhe inkurajon zhvillimin dhe inovacionin.

MISIONI

Frigo Deluxe LLC implementon të gjitha fazat, që nga projektimi, e deri tek realizimi i çdo projekti me kujdes të shtuar. Klienti duhet të jetë i kënaqur gjithnjë. Kompania jonë në vazhdimësi stimulon dhe inkurajon zhvillimin dhe inovacionin.

VIZIONI

Vizioni ynë është që në të ardhmen e afërt të arrijmë të bëhemi me ndikim rajonal dhe më gjerë. Projektet tona tashmë të finalizuara ndodhen nëpër Evropë dhe rajon.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Frigo Deluxe

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
045 500 007 045 500**** Shfaq
Vendndodhja
Çagllavicë