Frutaria

Prishtina

Rreth Frutaria

Shitje me pakicë e frutave dhe perimeve, produkteve të mishit dhe bylmetit

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Frutaria

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
049 971 700 049 971**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina