Gaia Restaurant

Prishtina

Rreth Gaia Restaurant

GAIA simbolizon gjithçka që rrjedh nga toka. Është vetë zemra dhe shpirti i tokës.

Perëndesha GAIA nga mitologjia greke është emri i përsosur për restorantin tonë. Çdo komponent i Restorant GAIA është krijuar për të rezonuar me diellin, malet dhe detin, në fund të fundit me gjithçka që karakterizon tokën

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Gaia Restaurant

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Restorant & Kafiteri
Telefoni
045 386 386 045 386**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina