Gama Europharm

Prishtina

Rreth Gama Europharm

Gama Europharm është një kompani që operon në profilin e distributoreve farmaceutikë në Kosove.

Një kompani e re por dinamike, ashtu siç është edhe vetë tregu i Kosovës. Gama Europharm merret me regjistrimin, importin dhe shpërndarjen e barnave perëndimore në territorin e Kosoves.

U themelua si biznes me 8 qershor 2015 ne Prishtine. Ideja e një biznesi të tillë lindi nga nevoja për t’i ofruar tregut në Kosovë produkte me cilësi të lartë.

Qëllimi ynë është të vijmë në ndihmë tek pacienti dhe klienti duke i ofruar cilësi dhe shërbim në kohë dhe hapesirë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Gama Europharm

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Bioteknologji & Farmaceutikë
Telefoni
049 543 435 049 543**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina