Gazeta Newborn

Prishtina

Rreth Gazeta Newborn

GAZETA NEWBORN SH.P.K është media online e themeluar 15.10.2015. Eshtë media elektronike e cila ndiqet shumë në rrjetet sociale, si në Instagram, Youtube, Twitter, sidomos në Facebook. Me ndryshimet që janë bërë në menaxhmentin e lartë, ka filluar edhe ri-strukturimi i Kompanisë në të gjitha aspektet, me qëllim të ngritjes së lartë të standardeve dhe kualitetit të shërbimeve. Për këtë arsye jemi në kërkim të profesionistëve në disa pozita që t’i bashkohen ekipes tonë dhe zhvillojnë kompaninë tutje, bazuar në strategjinë e përgjithshme të zhvillimit, por edhe karrieren personale profesionale.

Qëllimi është të sigurohet që kompania të lëvizë vazhdimisht drejt përmbushjes së objektivave të saj afatshkurta dhe afatgjata bazuar në planin strategjikë.

Këtu shkruhet thjeshtë dhe lexohet qartë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Gazeta Newborn

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Gazetari, Shtyp & Media
Themelimi
2015
Telefoni
049 696 140 049 696**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina