GDS DATA LLC

Prishtina

Rreth GDS DATA LLC

GDS Group është një organizatë globale e inteligjencës së projektit e dedikuar për të ndihmuar klientët të përballen me sfidat e paraqitura nga një mjedis biznesi që lëviz me shpejtësi, dixhitale përçarëse. Takimet dhe ngjarjet tona B2B bashkojnë komunitetet e blerësve dhe ofruesve për të gjetur zgjidhje për sfidat e biznesit në botën reale.

Pavarësisht nëse bëhet fjalë për ndërmjetësimin e zgjidhjeve reale për projektet ekzistuese ose të ardhshme të biznesit, ofrimin e një pasqyre më të madhe në tendencat në zhvillim dhe rezultatet e tyre, ose ofrimin e mjeteve të nevojshme për të mundësuar ndryshime të rëndësishme organizative, ngjarjet, shërbimet dhe përvoja tona ofrojnë inteligjencën e nevojshme për t’i bërë projektet e biznesit të klientëve tanë një sukses.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GDS DATA LLC

Nuk ka punë të disponueshme.