GEKOS

Prishtina

Rreth GEKOS

Gekos është një kompani e distribucionit e cila është lider në treg për më shumë se 2 dekada dhe është gjithashtu një partner strategjik me disa nga brendet më të shitura botërore të pijeve alkoolike dhe joalkoolike, duhanit, produkteve ushqimore dhe jo ushqimore.

MISIONI: Misioni i Gekos është të jetë “Zgjedhja e parë” në distribucion për klientët tanë.

VIZIONI: Duke investuar në tregjet ekzistuese dhe ato të reja, për të forcuar pozicionin e liderit në treg duke shpërndarë gjithashtu produkte që rezultojnë në besim dhe besnikëri të partnerëve.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GEKOS

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Automobilistikë & Transport
Telefoni
038 603 230 038 603**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina