Gen-O-Time Premium

Çagllavicë

Rreth Gen-O-Time Premium

Klinika Premium Genotime, ka filluar të shërbejë që nga viti 2016 me stafin e saj me përvojë dhe ekspert, me një mirëkuptim shërbimi të fokusuar në kënaqësinë e pacientit dhe ndryshimin në sektorin estetik. Genotime Premium Clinic ofron shërbim në Stamboll, Tiranë dhe Prishtinë.

Estetika mjekësore, transplantimi i flokëve, kirurgjia plastike, ofron shërbime shëndetësore për pacientët e saj me stafin e saj ekspert. Që nga dita e themelimit, ajo u shërben pacientëve të saj me metodat më të fundit të trajtimit të teknologjisë dhe parimet prioritare. Ne jemi gjithmonë me ju me stafin tonë ekspert që e di se shëndeti është më i vlefshëm se çdo gjë tjetër.

Geno-Time vazhdon të rritet me qasjen e saj të shërbimit largpamës, duke ndjekur teknologjinë dhe atë shkencore
zhvillimet në botë në çdo fushë që ajo shërben.
Ajo ka dokumentuar shërbimet e saj mjekësore cilësore me ndërkombëtare
çmime dhe certifikata brenda dhe jashtë vendit.

Merrni një moment për të rishikuar vetëm disa nga arsyet e shumta, pse praktika jonë duhet të jetë zgjedhja juaj e parë për kirurgjinë plastike dhe procedurat estetike jokirurgjikale.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Gen-O-Time Premium

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shëndetësi & Mjekësi
Themelimi
2016
Vendndodhja
Çagllavicë