GEOKOS A&A

Prishtina

Rreth GEOKOS A&A

Geokos A&A është një kompani e specializuar në gjeoteknikë dhe gjeologji.

Gama jonë e punës përfshin punët fushore, shpimet gjeomekanike, testimet fushore, testimet laboratorike gjeomekanike, konsulencë gjeoteknike dhe diazajn. Ne operojmë në Kosovë, Shqipëri, dhe regjion. Ekipi ynë analizon vetitë fizike dhe mekanike të dherave dhe shkëmbinjëve në mënyrë që të caktohen kushtet më efektive për të ndërtuar. Paisjet shpuese dhe testuese moderne, dhe laboratory ynë I akredituar siguron integritetin e rezultateve te testimeve, caktimin e saktë të parametrave të shkëmbinjëve dhe dherave, dhe na mundëson të gjejmë zgjidhje për të ndërtuar bazamentet e strukturave të ndryshme.

Që nga themelimi, Geokos A&A ka ofruar shërbime gjeoteknike për projekte të ndryshme, duke përfshirë struktura të ndryshme komerciale, industrial, banimore, etj. Përvoja jonë në dizajn dhe konsulencë përfshinë fondimet, sistemet e mureve mbajtëse, etj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GEOKOS A&A

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
044 740 862 044 740**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina