GG Exclusive

Prishtina

Rreth GG Exclusive

G&G Exclusive është kompani kosovare, lider në ndërtimin e objekteve nga druri.

Ne krijojmë përvojë të re dixhitale
E vendosur në King’s Road në zemër të Chelsea elegant dhe të nivelit të lartë, ne kemi projektuar restorantin e parë Sticks ‘N’ Sushi në Londër. Një hapësirë ​​me teksturë të pasur ku takohen estetika skandinave dhe japoneze përmes një theksimi te materialet natyrore dhe një ndjesie të përgjithshme luksi bashkëkohor.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GG Exclusive

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Arkitekturë & Inxhinieri
Telefoni
044 449 555 044 449**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina