GIFI

Prishtina

Rreth GIFI

Kompania GiFi është rrjeti më i madhë i dyqaneve me produkte të standardit europian që do të hapet së shpejti në Kosovë.

Gifi ka një gamë të gjerë produktesh me pakicë siq janë: lodra për fëmijë, produkte shtepiake për kuzhinë, banjo, kopsht, mobilje, dekorime, produkte për kujdesin në shtëpi, aksesorë për kafshët shtëpiake dhe shumë artikuj të tjerë.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GIFI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Blerje & Shitje
Vendndodhja
Prishtina