GIO TELLI

Prishtina

Rreth GIO TELLI

Duke kryer operacione biznesi në botën e modës për meshkuj që nga viti 1999, GIOTELLI reflekton stilin e tij inovativ me çdo koleksion të ri falë përvojës më shumë se 22 vjeçare, cilësisë dhe qëndrimit modern dhe stafit të ri dhe dinamik që rritet dita ditës. GIOTELLI synon të ofrojë klientë të pakushtëzuar kënaqësia me koleksionet e saj tërheqëse për të gjithë meshkujt që e konsiderojnë modën si një mënyrë jetese, ndjekin tendencat e reja dhe kanë një stil elegant. Si markë GIOTELLI, misioni ynë është të integrojmë produktet tona krijuese dhe cilësore dhe sfidën dhe qëndrimin tonë modest me markën tonë .

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GIO TELLI

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Telefoni
044 624 499 044 624**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina