Global Opinion Reserach

Prishtina

Rreth Global Opinion Reserach

Ne jemi pjesë e Grupit ndërkombëtar DT&P, ofruesi kryesor evropian i mbledhjes së të dhënave të kërkimit të tregut telefonik. Vendndodhjet e tjera të kompanisë sonë janë në Münster, Essen, Vjenë, Palma de Mallorca dhe Tiranë. GOR Global Opinion Research është kompania më e re në grup dhe ne jemi të vendosur në qytetin e vjetër të gjallë të Prishtinës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Global Opinion Reserach

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Telekomunikim
Telefoni
049 638 536 049 638**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina