Global Work and Travel Agency

Prishtina

Rreth Global Work and Travel Agency

Global Work and Training Agency është themeluar në shtator 2015. Është e licencuar nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë në Prishtinë, Kosovë. Si agjenci, ne organizojmë dhe ofrojmë Programe të Shkëmbimeve Kulturore dhe Praktika për studentët e Universiteteve të Kosovës. Selia jonë kryesore është e vendosur në Prishtinë.
Agjencia Globale e Punës dhe Trajnimit është krijuar bazuar në vlerat që për një student është shumë e rëndësishme të ekspozohet ndaj kulturave, përvojave dhe mjedisit të ri. Krijimi i mundësive që studentët e Kosovës të kenë mundësinë për të vizituar dhe punuar në Shtetet e Bashkuara përmes një vize J-1 ka qenë gjithmonë misioni ynë kryesor. Gjatë viteve të fundit, shumë studentë dhe pjesëmarrës kanë qenë pjesë e programeve të ndryshme të vizave J-1 dhe kompanive më prestigjioze në Shtetet e Bashkuara në fusha të ndryshme.

Ne kemi anëtarë të ekipit të përkushtuar, entuziastë dhe profesionistë me vite përvojë në punën me Programet Ndërkombëtare të Shkëmbimit. Ne do të ndihmojmë pjesëmarrësit në të gjitha fazat e programeve në mënyrë që të sigurojmë një udhëtim dhe përvojë domethënëse dhe të paharrueshme.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Global Work and Travel Agency

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Udhëtim, Mikpritje & Turizëm
Themelimi
2015
Telefoni
049 238 047 049 238**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina