GP METAL

Drenas

Rreth GP METAL

G.P METAL është kompani prodhuese dhe tregtare me seli në Fushë Kosovë. Lokacioni i kompanisë gjendet ne Zonën Industriale në aksin rrugor Prishtinë-Fushë Kosovë dhe në parkun e bisnesit te Kroni I Mbretit. G.P METAL prodhon dhe shet të gjitha llojet e produkteve të llamarinës dhe synon të jetë lider në këtë treg. Kjo arrihet në bazë të besimit, realizimit me kohë të të gjitha porosive nga klientët, me ndershmëri, përkushtim dhe kualitet maksimal. Ne ju ofrojmë cdo gjë nga bota e llamarinës.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga GP METAL

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
045 111 104 045 111**** Shfaq
Vendndodhja
Drenas