Grafiti Shoes

Prishtina

Rreth Grafiti Shoes

Grafiti Shoes është themeluar në vitin 2000 nga Hil Group, i cili ofron gamë të gjerë të këpucëve, sandaleve, atleteve, çizmeve dhe aksesorëve për femra dhe meshkuj.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Grafiti Shoes

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Shitje
Themelimi
2000
Telefoni
044 100 242 044 100**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina