Great Wood

Fushë Kosovë

Rreth Great Wood

Greatwood është një prodhues lider i mobiljeve me kontratë me porosi që ofron mobilje me cilësi të lartë, prej druri të fortë për dyqanet me pakicë, restorantet, hotelet dhe shtëpitë. Produktet tona 100% të bëra me dorë janë ndërtuar me cilësi të qëndrueshme dhe mbahen sipas standardeve të larta mjedisore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Great Wood

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Prodhim & Fabrikë
Telefoni
049 743 333 049 743**** Shfaq
Vendndodhja
Fushë Kosovë