Green Steam

Prishtina

Rreth Green Steam

Green Steam është kompani shërbyese dhe tregtare, e specializuar ne ofrimin e shërbimeve të përgjithshme të pastrimit dhe shitjen e makinerive për pastrim.

Galeria e fotove

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Green Steam

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Produkt & Shërbim
Telefoni
048 500 700 048 500**** Shfaq
Vendndodhja
Prishtina