Green Village

Ferizaj

Rreth Green Village

Mirë se vini në tokën e Green Village, ku natyra takohet me luksin dhe relaksin!

Ekipi ynë ka punuar shumë për t’ju sjellë vilat më të bukura dhe më të qëndrueshme që keni parë ndonjëherë. Ne kemi pirë smoothie jeshile dhe kemi mbjellë pemë në përgatitje për lançimin e faqes sonë të internetit dhe mezi presim t’ju tregojmë se çfarë kemi bërë.

Prandaj, uluni fort dhe përgatituni për të eksploruar vendet tona të bukura malore.

Punë në dispozicion

Punë të postuara nga Green Village

Nuk ka punë të disponueshme.

Industria
Ndërtim & Tregti të kualifikuar
Vendndodhja
Ferizaj